Rohkea toppi pääsi oikeuksiinsa – Iggy Azalea kuin takavuosien Britney Spears

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen poptähti Iggy Azalea on riemastuttanut fanejaan 2000-luvun alun tyyliin palaavalla Instagram-kuvallaan. Siinä tähti kanavoi selkeästi kyseisen yhtä sen ajan suosituimmista tähdistä.

Iggy Azalean Instagramissa jakamassa kuvassa hänen päällään nähdään valkoinen revitty toppi. Sitä koirstaa Sexsi-tekstillä varustettu parodiaversio Pepsin logosta. Britney Spears kuvattiin lähes identtisessä tyylissä vuonna 2002.

Iggy Azalea vaikutti vahvistavan Twitterissä kyseessä olleen tietoinen viittaus Britney Spearsiin fanin vertailtuaan tähdistä otettuja kuvia keskenään. Britney Spearsin alkuperäinen Sexsi-toppi on Page Six -sivuston mukaan huutokaupattu 660 dollarin hintaan. Kopioita paidasta myydään kuitenkin Fashion Nova -vaatekaupassa noin 18 dollarin hintaan.