Huikea luonnonilmiö sattumalta videolle – kuusi vesipatsasta kohosi ilmaan merestä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Meksikonlahdella todistettiin taannoin lähes epätodellisen näköistä luonnonilmiötä. Merestä kohosi ilmaan samanaikaisesti lukuisia vesipatsaita.

Harvinaislaatuinen luonnonilmiö ikuistettiin useaksi viraalina sittemmin levinneeksi videoksi sitä todistaneiden toimestaö. Louisianan osavaltion edustalla valtavia vesipatsaita nähtiin samanaikaisesti jopa kuusi kappaletta.

Näky oli paikallisille asukkaille samaan aikaan upea ja pahaenteinen. Se nimittäin ennakoi jopa kahta aluetta miltei samanaikaisesti lähestyvää trooppista myrskyä. Vesipatsaita syntyy tyypillisesti ukkos- tai kuuropilvien nousuvirtauksen yhteydessä.

 

Wow !! Ever see 6 water spouts at once ?"To use this content,media outlets must contact Naomi@tmx.news"

Publiée par Frank Leday sur Jeudi 20 août 2020

Once in a lifetime will you see something like this if you're lucky. There were 9 in total (3 of which were off screen). Green Canyon GOM.For usage requests visit: https://video.storyful.com/record/18558

Publiée par Chad Gaspard sur Jeudi 20 août 2020