Ballerina paljasti hurjan aikataulunsa – päivässä seitsemän erilaista treeniä

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Baletti on kaunis tanssimuoto, jonka esittäjien täytyy todella vaikeista ja vaativista liikesarjoista huolimatta saada tanssi näyttämään ilmavalta ja höyhenenkevyeltä. Ballerinat näyttävät lumoavan kauniilta esiintyessään, mutta tanssityylin taustalla on kuitenkin lukemattomia kivuliaita harjoitustunteja.

Nyt ammattilaisena balettia tanssiva Scout Forsythe kertoi Glamour-sivuston julkaisemalla videolla miten hän pitää kehostaan ja mielestään huolta. Naisen vartalo joutuu melkoiselle koetukselle tanssilajin vaativuuden vuoksi, minkä tähden Scout joutuu tekemään monia erilaisia harjoitteita joka päivä ylläpitääkseen hyvää kuntoaan.

Scout Forsythe on kuvannut videon poikkeusoloissa karanteenissa. Normaalisti nainen tanssisi seitsemän tuntia päivässä ja esiintyisi vielä illalla, mutta tällä hetkellä hänen tulee itse huolehtia siitä, että pitää vartalonsa liikkeessä. 

Tähti tekee päivän aikana yhteensä seitsemän erilaista treeniä. Niihin kuuluu venytykset, kundaliinijooga, pilates, virtuaalitunti balettia, surffaus, pyöräily ja lopuksi vielä vinyasa jooga. Päivän aikana Scout Forsythe käy vielä hieronnassa pitääkseen huolta myös siitä, että lihakset pääsevät välillä rentoutumaan.