Emily Ratajkowski sängyllä ilman rihmankiertämää – esitteli alaselkänsä näyttävän tatuoinnin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monien muiden huippumallien tavoin myös Emily Ratajkowskilla on oma vaatemallistonsa. Tähdellä on tietenkin tapana esitellä Inamorata-merkkinsä uutuustuotteita itse. Viime päivinä hän on julkaissut poikkeuksellisen paljon kuumia kuvia seuraajiensa iloksi.

Someaktiivisuudestaan tunnettu Ratajkowski on nyt yllättänyt myös seuraajansa, sillä hän julkaisi verkossa kuvan itsestään alastomana. Siinä hän makoilee vatsallaan sängyllä ja esittelee alaselkäänsä tehtyä näyttävän kokoista tatuointia, jossa lukee hänen sosiaalisen median tunnuksensa ja ”EMRATA”. Ilmeisesti kyseessä on hennatatuointi, sillä supermalli kertoo toivovansa sen olevan oikea.

29-vuotias huippumalli yllätti taannoin faninsa vaihtamalla histensa värin ensi kertaa elämässään vaaleiksi. Tuoreissa otoksissa Emily Ratajkowski nähdään kuitenkin jälleen tuttuun tapaan brunettina.

View this post on Instagram

Wish I could tell you this was permanent

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on