Realitytähti Johanna Pulkkinen paljasti iloisen perheuutisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisneitokainen Johanna Pulkkinen tuli suomalaisille tutuksi alunperin Big Brother -ohjelmasta, mutta sittemmin hänet on nähty myös muun muassa Viidakon tähtösissä ja Aurinkorannan tähtösissä. Vuosi sitten hän synnytti Isla-tyttären, kun Hugo-poika sai pikkusiskon. Nyt Pulkkinen on jälleen kertonut iloisia perheuutisia.

Tänään perheessä juhlittiin Islan yksivuotissynttäreitä, ja samalla Johanna pääsi yllättämään vieraat toden teolla uudella vauvauutisella. Perheen lapset esittelivät sosiaalisessa mediassa kylttejä, joissa Isla totesi saavansa pikkusiskon ja Hugo kertoi tulevansa isoveljeksi maaliskuussa 2021. Laskettu aika on siis ensi keväänä.

Valtavat silikonirinnat ja erinäisiä muita täytteitä vartaloonsa hankkinut Johanna Pulkkinen julkaisi aikoinaan verkossa myös kohua aiheuttaneen videon, jossa hänen huuliinsa lisättiin kauneusklinikalla keinotekoista täytettä. Useissa realitysarjoissa nähty Pulkkinen julkaisee sosiaalisessa mediassa aktiivisesti kuvia elämästään.

View this post on Instagram

Mun mini 💓

A post shared by Johanna Pulkkinen (@johanna_pulkkinen) on