Ninjamuseon kassakaappi katosi minuuteissa – tosielämän ninjat iskivät?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Japnanin Igassa sijaitsevassa ninjamuseossa on tapahtunut sen teemaan sopiva rikos. Museosta oli hävinnyt yli miljoona jeniä, eli lähes 8 000 euroa sisältävä kassakaappi vain minuuteissa.

Varkaat olivat iskeneet museoon keskellä yötä. He olivat noin kolmen minuutin aikana onnistuneet murtautumaan sisään ja varastamaan noin 150 kiloa painaneen kassakaapin. Se sisälsi yli tuhannen museossa vierailleen ihmisen sisäänpääsymaksut.

Varkaiden tekoa helpotti museon keskellä metsää sijaitseva syrjäinen sijainti. Museon ulkopuolella sijaitseva valvontakamera oli käännetty osoittamaan maata varkaan toimesta. CNN-uutissivuston mukaan museon työntekijät uskovat kyseessä olleen tarkkaan suunniteltu teko.