Tältä näyttää rahtilaivojen sisällä nykyisin – video esittelee kaikki tilat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rahtilaivat ovat paikkoja, joissa vain harvat pääsevät elämänsä aikana käymään. Laivat kätkevät sisäänsä suuren määrän tiloja niin henkilöstölle kuin tekniikallekin. Nyt videolla esitellään Maersk Ohio -rahtilaivalta lähes kaikki tilat niin kannen alta kuin sen päältäkin.

Rahtilaivalta löytyy henkilöstölle ja päällystölle viikkokausia kestäviä matkoja varten majoitustiloja sekä yleisiä tiloja niin ruokailua kuin myös kuntoilua ja ajanviettoa varten. Moottoritilat ovat hämmästyttävän suuret ja jykevät, sillä moottorit ja generaattorit vievät paljon tilaa.

Ulkopuolelta löytyy todella pitkiä käytäviä, joilla oleskelu ei varmasti ole myrskyjen aikana herkkua. Videolla tilat esitellään huone kerrallaan. Niitä myös riittää, sillä moderni rahtilaiva on kuin kelluva tehdas. Videon alus on rakennettu vuonna Huyndain tehtaalla Koreassa.