TikTok-tähtien asunnosta kaaos naapurustoon – bilevieraat tekevät tarpeensa kadulle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bailaajien ykköskohde, Sway House, on Los Angelesissa sijaitseva bilekämppä. Asunnossa asuvat TikTok-tähdet, Bryce Hall, Noah Beck ja Blake Gray. Poikien vieraat ja juhlinta ovat aiheuttaneet kaaosta naapurustossa.

Naapurit ovat kertoneet, että asunnon edustalla harrastetaan seksiä autoissa sekä ulostetaan ja virtsataan suoraan kadulle. Daily Mail kertoo, että naapurit ovat soittaneet toistuvasti viranomaiset paikalle keskeyttämään äänekkäät juhlat. Sway House ei kuitenkaan ole kadun ainoa biletalo, vaan niitä on alueella yhteensä kolme kappaletta.

Koska juhlinta on lähtenyt käsistä, on poliisi toistuvasti katkaissut vedentulon ja sähköt laittomista kotibileistä – myös TikTok-tähtien talosta. Suuret kokoontumiset on kielletty koronaviruksen aikana Los Angelesissa.

View this post on Instagram

u guysss are not gonna believe this butttt…..as u guys know @brycehall turns 21 yesterday and well he do a party with some friends and…..it wasn't good in fact so much people hate him right now because he do a party when we are in pandemic. And many people want cancel Bryce hall for do this / Ustedes no van a creer esto perooo… como saben, @brycehall cumplió 21 años ayer y bueno, él hizo una fiesta con algunos amigos y … no fue bueno, de hecho, tanta gente lo odia bien. ahora porque hace una fiesta cuando estamos en pandemia. Y mucha gente quiere cancelar Bryce Hall por hacer esto _________________ for more follow @tiktok.newws . . . . . tags: #brycehall #brycehallisoverparty #brycehalltiktok #brycehall21 #brycehall21birthday #brycehall21birthdaycelebration #brycemichealhall #swayla #swayhouse #21 #party #tiktokers #tiktok #twitter #brycehall #brycehallisoverparty #brycehalltiktok #brycehall21 #brycehall21birthday #brycehall21birthdaycelebration #brycemichealhall #swayla #swayhouse #21 #party #tiktokers #tiktok #twitter

A post shared by 🌸 TikTok news 🌸 (@tiktok.newws) on

View this post on Instagram

21

A post shared by Bryce Hall (@brycehall) on