Realitytähti Megan Barton Hanson viettelevässä kuvassa – toivotti hyvää orgasmipäivää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitykaunotar Megan Barton Hanson tuli monille tutuksi Love Island -ohjelman tähtenä. Sarjan kuvaamisen jälkeen naisesta tuli sosiaalisessa mediassa hyvin tunnettu rohkeiden kuviensa ja näyttävän ulkonäkönsä ansiosta. Tähti hemmotteleekin seuraajiaan usein seksikkäillä kuvilla, jollaisia nainen on jälleen julkaissut itsestään.

Kansainvälistä orgasmin päivää vietettiin elokuun alussa. Megan Barton Hanson halusi muistaa teemapäivää viettelevillä kuvilla, joissa tähti poseerasi alusvaatteissaan. Nainen oli napannut peilin kautta itsestään näyttävän kuvan, jossa naisella on musta alusvaatesetti yllään. Setissä on rintaliivien ja pikkuhousujen lisäksi upea pitsinen aamutakki ja mustat sukkanauhat.

Aiemmin 26-vuotias realitytähti julkaisi kuvan myös sinisissä alusvaatteissa, jotka olivat Ann Summersin suunnittelemat yhtä lailla kuin mustatkin alusvaatteet. Megan Barton Hanson on myös viime aikoina ihastuttanut luonnollisemmalla hiustyylillään värjättyään siniset pitkät kutrinsa vaaleiksi ja lyhennettyään niitä olkapäille saakka.