Vain elämää alkaa Ressu Redfordin päivällä – tulossa useita erikoisjaksoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Vain elämää -televisiosarja alkaa Nelosella taas 2. lokakuuta. Mukana ovat tällä kertaa Ressu Redford, Jannika B, Reino Nordin, Arja Koriseva, Stig, Vesku Jokinen, Mariska ja Herra Ylppö. Yhdestoista tuotantokausi kuvattiin tuttuun tapaan Hirvensalmen Satulinnassa. Artistipäivistä ensimmäisenä tällä kaudella nähdään Ressu Redfordin päivä.

– Musta on mahtavaa päästä messiin! Mulla on makuupussi, matkalaukku ja systeemit ollut pakattuna jo monta, monta, monta vuotta… Ei kun kuukautta, virnuilee Ressu Redford.

Ennen artistipäivien alkamista nähdään aloitusjakso, jossa tähdet saapuvat Satulinnaan. Artistipäivien jälkeen on luvassa Yllätysbiisit-jakso, jossa jokainen artisti saa kuulla omasta tuotannostaan kappaleen, jota ei olla vielä tällä kaudella kuultu. Lisäksi nähdään Pelastakaa Lapset -erikoisjakso ja kaksi joulujaksoa. Kauden mielenkiintoisin vieras lienee vaasalaisen Klamydia-yhtyeen keulahahmo Vesku Jokinen.

– Minkälaisia versioita mä olen tehnyt heidän biiseistä, niin mua kiinnostaa heidän reaktiot. Se voi olla ihan laidasta laitaan, koska ne on kieltämättä meikäläisen ja meikäläisen bändin käsissä jonkun verran eläneet. Ei voi sanoa yhtäkään alkuperäiseksi, paljastaa Vesku Jokinen odotuksistaan.