New Yorkin täydelliselle naiselle potkut sarjasta – rähinäkännit olivat liikaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

New York täydelliset naiset -realitysarjassa esiintynyt 55-vuotias Dorinda Medley on saanut lähtöpassit. Syynä on naisen käyttäytyminen sen jälkeen, kun hän on nauttinut alkoholia. Hänestä tulee ilkeä.

Bravo-tuotantoyhtiö päätti poistaa Dorinda Medleyn Rich Housewifes of New York -sarjasta kuuden kauden jälkeen. Nainen on äimistynyt, sillä hän ei suinkaan ole sarjan ainoa alkoholia nauttiva rouva. Tuotantoyhtiön mukaan kyse ei ole alkoholista, vaan naisen käytöksestä.

Page Sixin mukaan hän on ylittänyt rajan, eikä Dorinda Medley näytä ymmärtävän asiaa itse. Hän on ilkeillyt sarjan muille naisille ilman anteeksipyyntöä. Hän on edesmenneen Richard Medleyn leski.

https://www.instagram.com/p/B_FrYJKg9p5/