Selena Gomezin rintava poseeraus yllätti fanit – sai heti miljoonia tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuosien ajan hiljaiseloa viettänyt poptähti Selena Gomez on tehnyt hiljalleen paluuta julkisuuteen. Nyt laulaja on villinnyt fanejaan tuoreilla Instagram-julkaisuillaan.

Selena Gomez jakoi Instagramissa tyylilleen hieman harvinaisemman bikinikuvan. Otoksessa tähti poseeraa pinup-tyyliin raidallisissa entisajan tyylisissä rantavaatteissa ja valkoisessa merenkävijän hatussa. Kuva keräsi nopeasti miljoonia tykkäyksiä sosiaalisessa mediassa.

Pian faneille selvisi myös syy laulajan poikkeukselliselle tyylille. Selena Gomez on nimittäin julkaisemassa yhteiskappaleen k-pop -yhtye Blackpinkin kanssa. Hän tarjoilikin faneilleen myös esimakua sen tulevasta musiikkivideosta lyhyen videon muodossa.

 

View this post on Instagram

🍦🍦🍦

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on