Kylie Jenner esitteli kurvikasta vartaloaan – some sekaisin kommenteista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti ja kosmetiikka-alalla huiman omaisuuden tehnyt Kylie Jenner täytti juuri 23 vuotta. Tähti juhli syntymäpäiviään perheen ja lähimpien ystävien kesken upealla rantalomalla Turks- ja Caicossaarilla.

Kylie Jenner hemmotteli fanejaan kuumilla bikinikuvilla matkansa aikana. Nyt tähti on jälleen julkaissut upeita kuvia, joissa hänellä on yllään valkoinen oloasu. Oloasun takki on avattu, minkä ansiosta katsojat pääsevät näkemään myös naisen näyttävät rintaliivit ja kapean vyötärön.

View this post on Instagram

🤍🤍✨✨

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie Jenner ihastutti aiemmin julkaisemissaan kuvissa luonnollisuudella esitellessään kasvonsa täysin ilman meikkiä. Naisen meikkaustyyli on viime aikoina ollut maltillisempi ja tähden pitkät hiuspidennykset stailattu rennoille laineille.