48 tuntia erämaassa ilman älylaitteita – nettiyhtiö maksaa siitä 1 000 dollaria

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen internet-palveluntarjoaja on järjestänyt tempauksen, jossa on mahdollisuus tienata rahaa melko helpolla tavalla. Yksi onnekas saa tuhannen dollarin palkkion niin kutsutun digi-detoxin viettämisestä.

Satellite Internet -yhtiön järjestämässä kilpailussa yksi satunnaisesti valittu vapaahetoinen lähetetään valinnaiseen Yhdysvaltojen kansallispuistoon viettämään lomaa internetistä. Häen täytyy viettää 48 tuntia keskellä erämaata asuntoautossa ilman älylaitteita ja sosiaalisesta mediaa.

Tuhannen dollarin palkkion lisäksi yhtiö maksaa asuntoauton vuokra- ja matka- kustannuksia toisen tuhannen dollarin edestä. Digi-detoxille ei tarvitse lähte yksin, vaan mukaan saa ottaa yhden henkilön. Kilpailuun osallistuvilta edellytetään vähintään 25-vuoden ikää ja mahdollisuutta työskennellä Yhdysvalloissa. Voittaja valitaan 23. syyskuuta 2020.