Hups – teinin tatuointi tehtiin vahingossa peilikuvana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tatuointia ottaessa kannattaa pitää huoli siitä, että tatuoija on osaava ja luotettava. Syytä on myös pyrkiä varmistumaan siitä, että lopputulos todella muistuttaa alkuperäistä suunnitelmaa.

Erään Yhdysvaltojen Virginiassa asuvan teinin tuore tatuointi on noussut viraaliksi kyseenalaisesta syystä. 18-vuotias Dylan Harraway maksoi 200 dollaria Dream Chaser, eli unelmien jahtaaja -tatuoinnista puhtaalta ja ammattilaiselta vaikuttavalta kuvailemassaan liikkeessä. Ainoa ongelma oli se, että tatuointi tehtiin hänen käsivarteensa peilikuvana.

Dylanin mukaan hän ei tajunnut tatuoinnin olevan vääri päin ennen kuin hänen ystävänsä huomautti asiasta. Teinin tatuoinnista tuli pian sekä hänen perheensä että internet-kommentoijien naurun aihe. New York Post -lehden mukaan lukuisille kuuluisuuksille tatuointeja tehnyt Bang Bang on sittemmin lupautunut tekemään pieleen menneen tatuoinnin tilalle peitetatuoinnin.