Maailman nopein limusiini myyntiin – hinta yli 300 000 euroa

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Limusiinien kyydissä liikkumista pidetään jo valmiiksi varakkuuden merkkinä. Nyt myynnissä on taatusti katseita kääntävä harvinaislaatuinen urheiluauton ja limusiinin yhdistelmä.

CarSales-sivustolla myynnissä oleva limusiini on vuonna 2003 valmistunut Ferrari 360 Modena, joka muutettiin limusiiniksi vuonna 2012. Auto on nimetty sekä maailman nopeimmaksi limusiiniksi että maailman pisimmäksi ferrariksi. Se kiihtyy sadan kilometrin tuntivauhtiin vain noin kuudessa sekunnissa ja kykenee 270 kilometrin tuntivauhdin maksiminopeuteen.

10 hengen limusiini on varustettu lokinsiipiovilla, tv-näytöillä, LED-valaisimilla, minibaarilla ja surround sound -äänijärjestelmällä. Ferrarilimusiini on ollut aikaisemmin vuokrattavana tuhannen dollarin tuntihintaan. Nyt sellaisen voi kuitenkin hankkia itselleen 399 999 dollarin, eli noin 330 000 euron hintaan.