Henna Kalinainen joi ämpärillisen alkoholia viikossa ja painoi 100 kiloa – elämänmuutos tänään televisiossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Solakasta tanssijasta ja realityjulkkiksesta epäterveelliselle elämäntyylille ajautunut Henna Kalinainen nähdään tänään esitettävässä Olet mitä syöt -ohjelman kolmannen kauden avausjaksossa. Lääkäri Pippa Laukka opastaa satakiloisen naisen paremman elämän pariin.

Henna Kalinaisen elämä muuttui täysin ohjelman avulla. Hän listaa Instagramissa, että on saavuttanut joukon upeita asioita vuoden aikana ainoastaan sillä, että tekee ja yrittää parhaansa. Tänään esitettävässä jaksossa nähdään, että naisen painosta puolet on ollut läskiä. Hän joi viikossa ämpärillisen alkoholia, nautti energiajuomia, söi epäterveellisiä ruokia ja saattoi nukkua yli puolet vuorokaudesta. Kaikki kuitenkin muuttui Olet mitä syöt -ohjelmassa.

– Suosittelen kaikkia elämäntapamuutosta harkitsevia katsomaan jakson ja ehkä omaksumaan sieltä hyviä perusasioita taas elämään. Siellä ei jaella laihdutusvinkkejä vaan avaimia hyvään oloon ja jaksamiseen. Saatat yhtäkkiä huomata, että se painokin putoaa.

”Vuoden aikana olen– laihtunut kaksinumeroisen kilomäärän– onnistunut elämäntapamuutoksessa– tullut raskaaksi– saanut vakituisen työpaikan– sopinut uo-velkojen maksusta ja lyhentänyt velkaa väh. 500e kk– hankkinut omistusasunnon mieheni kanssa, mikä on myös osittain minun, kun velkani on maksettu-valmistun vuoden lopussa koulusta vihdoin ja saan ajat sitten kesken jääneen toisen asteen tutkinnon valmiiksi.– olen vihdoinkin normaalissa parisuhteessa

Henna Kalinainen, Instagram 2020”

View this post on Instagram

KIITOLLISUUS 🙏 Se on se tunne, mikä kuvastaa oloani paljon juuri nyt! Mitä kaikkea sitä voikaan saavuttaa vuoden aikana mikäli uskoo, toivoo ja yrittää parhaansa. Vuoden aikana olen – laihtunut kaksinumeroisen kilomäärän – onnistunut elämäntapamuutoksessa – tullut raskaaksi – saanut vakituisen työpaikan – sopinut uo-velkojen maksusta ja lyhentänyt velkaa väh. 500e kk – hankkinut omistusasunnon mieheni kanssa, mikä on myös osittain minun, kun velkani on maksettu -valmistun vuoden lopussa koulusta vihdoin ja saan ajat sitten kesken jääneen toisen asteen tutkinnon valmiiksi. – olen vihdoinkin normaalissa parisuhteessa Monilla nämä asiat varmasti on jo olleet, mutta minä olen kulkenut vähän erilaisen tien ja olen kiitollinen, että saan elää vihdoinkin sitä ”normaalia” elämää. Tuntea turvallisuuden tunteen, saada osakseni rakkautta, nähdä elämää selvinpäin oikealla tavalla, tuntea itseni tärkeäksi ja että saan olla sellainen kuin olen, elää arjessa jakamalla sen rakkaani kanssa ja läheiset ympärillä. Vaikka itse olen suurilta osin omalla työllä toki kaiken tämän saanut aikaan niin silti en voi tarpeeksi kiittää, kuinka @heiskanen.jarkko on saanut minut nostettua kuin Feeniks-linnun tuhkasta. Kaikki se potentiaali mitä näit kokoajan minussa ja älytön tuki ja usko mitä olen saanut sinulta kun olen maannut itkien sängyn pohjalla saamatta mitään aikaiseksi ja valittamalla elämästä. Kuinka toinen jaksaakin kannustaa ja uskoa. Sinä tosiaankin rakastit minut terveeksi, vaikka omat voimasi meinasivat välillä ehtyä ja halusit luovuttaa meidän suhteen. Nyt on minun aika kannustaa sinua ja oletkin ihan superhyvä kaikessa mihin ryhdyt ❤️ Me ollaan ihan paras tiimi. Rakastan sua niin ❤️

A post shared by Henna Kalinainen (@hennakalinainenofficial) on

View this post on Instagram

Miten minä onnistuin tekemään muutoksen? Tätä on moni kysynyt viime aikoina! En oikein itsekkään rehellisesti sanottuna uskonut, että pystyn johonkin pysyvään muutokseen enää ja että löydän oikean tien, mutta niin vain kävi. Jaksoni tulee ulos 3.9.2020 klo 20 @mtv3suomi kanavalla. Siellä näette minun matkaani ja mikä oikein oli pielessä. Yhtään verta tai hikeä ja kyyneleitä en ole tässä projektissa vuodattanut vaan oivalsin vain oikean tavan elää, syödä ja liikkua. Niin, että sitä on helppo jatkaa läpi elämän. (Tai no myönnetään, että alussa pääsi itku ja pelkkä liikkeelle lähteminen aiheutti hikoilua 😂) Joskus se meni paremmin ja joskus huonommin. Epäonnistuminenkin on ihan jees. Rentous ja hyvä fiilis ja hyvän olon tavoittelu saa jaksamaan. Suosittelen kaikkia elämäntapamuutosta harkitsevia katsomaan jakson ja ehkä omaksumaan sieltä hyviä perusasioita taas elämään. Siellä ei jaella laihdutusvinkkejä vaan avaimia hyvään oloon ja jaksamiseen. Saatat yhtäkkiä huomata, että se painokin putoaa 🙂 #oletmitäsyöt

A post shared by Henna Kalinainen (@hennakalinainenofficial) on