Kylie Jenner kiitti fanejaan rintavalla poseerauksella – seilorityyli ihastuttaa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Kylie Jenner on onnistunut kasvattamaan Kylie Cosmetics -yrityksestään miljardibisneksen. Kaikki sai alkunsa siitä, kun nuoret tytöt ihannoivat Jennerin pulleita huulia, joiden Kylie Jenner vakuutti olevan vain huulimeikkien ansiota. Jenner päätti lanseerata oman huulipunan, jonka jälkeen tähti on laajentanut brändiään silmämeikkien ja ihonhoidonkin puolelle.

Kylie Jenner julkaisi hetki sitte uuden kesäkokoelman, johon kuuluu näyttävä luomiväripaletti, uusia nestemäisiä huulipunia, rajauskyniä ja irtoripset. Kokoelman teemana toimi seksikäs Pin Up seilorinainen, joka oli painettuna piirroshahmona kaikkiin pakkauksiin. Kylie Jennerin julkaisema tuore kuva osoittaa, että piirroshahmo on suoraan hänen piirteitään mukaillen suunniteltu.

Kylie Jenner julkaisi itsestään upean selfie-kuvan, jossa hän poseeraa samanlaisessa asussa kuin meikkipakkausten piirroshahmo. Nainen näyttää täysin samalta raidallisessa topissaan ja laivaston päähine päälaellaan. Kuvan yhteydessä 23-vuotias meikkimoguli halusi kiittää fanejaan kaikesta rakkaudesta, jota he ovat antaneet uudelle meikkikokoelmalle.