Ouluun suunnitellaan jättimäistä mopomiittiä – poliisi on paikalla valvomassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Oulun poliisi kertoo olevansa erittäin tietoinen kaupunkiin ensi viikonlopulle suunnitellusta mopomiitistä. Viranomaiset aikovat valvoa nuorison kokoontumista tehostetusti. Poliisi suosittelee, että tapahtumiin ei osallistuttaisi ollenkaan. Vastuu on vanhemmilla.

Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä ja kokoontumisia ja tulee puuttumaan häiritsevään ja turvallisuutta vaarantavaan toimintaan. Aiemmissa mopomiiteiksi kutsutuissa tapahtumissa on tapahtunut onnettomuuksia. Turvallisuus on nuoren ja vanhemman vastuulla.

– Poliisi vetoaakin nyt vanhempiin ja nuoriin, että nuoret eivät osallistuisi liikenneturvallisuutta vaarantaviin tai tarpeetonta muuta häiriötä aiheuttaviin tapahtumiin. Kysymys on kaikkien turvallisuudesta. Oulun poliisilaitos korostaa vanhempien vastuuta myös nuoren käytössä olevan kulkupelin kunnosta.