Rakastatko leipomista? Ota nämä helpot niksit haltuun

Ruoka Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Internet on pullollaan informatiivisia videoita, jotka tarjoavat hyviä niksejä lähes kaikkeen mitä ihminen voi elämässään tarvita. Nyt hauskoja ruokaan liittyviä videoita julkaiseva Goodful-kanava tarjoilee hyödyllisiä niksejä, jotka liittyvät leipomiseen.

Videolla nähdään useita hauskoja ideoita, joita leipomista harrastavat kotikokit voivat toteuttaa omassa keittiössään. Leipominen on tarkkaa puuhaa mitä tulee reseptien noudattamiseen, mutta erilaisten keittiövälineiden hyödyntämisen suhteen ihmiset voivatkin sitten käyttää luovuutta mielin määrin.

Video tarjoilee muun muassa mainion niksin kuppikakkujen kuorruttamiseen vaahtokarkkien avulla. Kakkutikut syntyvät myös nopeasti muottiin jämähtäneestä kakkupohjasta ja keksimuotin pystyy leikkaamaan ja muotoilemaan limsatölkistä.