Trumpin huhutaan joutuneen sairaalaan – presidentti kiistää väitteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpin on huhuttu kärsineen sairaskohtauksesta viime marraskuussa. Hän teki tuolloin yllätyskäynnin Walter Reed National Military Medical Center -sairaalassa.

CNN-uutissivuston mukaan toimittaja Michael Schmidtin tulevassa kirjassa varapresidentti Mike Pencen vihjataan olleen sairaalareissun myötä valmistilassa astua presidentin virkaan. Huhujen mukaan Trump olisi kärsinyt ohimenevästä aivoverenkiertohäiriöstä, ja hänelle olisi tehty nukutusta vaatinut toimenpide.

Sairaalareissun virallinen syy oli lääkärin tekemä rutiinitarkastus. Yleensä sairaalan henkilökunnalle kuitenkin tiedotetaan etukäteen presidentin rutiinikäynneistä, eikä tällä kertaa niin tapahtunut. Donald Trump on kuitenkin kiistänyt huhut sairauskohtauksesta Twitterissä.

– Nyt he väittivät teidän suosikkipresidenttinne, minun, joutuneen sairaalaan mini-sairaskohtausten vuoksi. Niin ei koskaan tapahtunut TÄLLE ehdokkaalle – VALEUUTISIA. Ehkä he viittaavat toiseen presidenttiehdokkaaseen toisesta puolueesta!, Trump twiittasi.