Shanina Shaik järjesti ystävineen poikkeuksellista silmäniloa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialainen huippumalli Shanina Shaik tunnetaan erityisesti Victoria’s Secret -muotinäytösten lavoilta. Viime aikoina paluuta muotimaailmaan tehnyt tähti on taas aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa julkaisemalla aktiivisesti upeita kuviaan.

View this post on Instagram

cheeky 😇

A post shared by SHANINA SHAIK (@shaninamshaik) on

Nyt Shanina nähdään poseeraamassa yhdessä ystäviensä kanssa uima-altaassa poikkeuksellisen näyttävässä kuvassa, jossa supermalli ja kolme muuta näyttävää kaunotarta makoilee uima-altaassa pakarat rivissä pinnalla. Shaik toteaa kuvansa yhteydessä lyhyesti ja ytimekkäästi vain ”Cheeky”.

Shanina Shaik poseerasi taannoin Maxim-lehden kansikuvassa rohkeissa merkeissä. 28-vuotias malli nähtiin tuolloin kansikuvassa ja sisäsivuilla avoimessa paidassa ilman rintaliivejä. Malliunran ohella Shaik on tehnyt töitä näyttelijänä. Tähti oli mukana vuonna 2017 ilmestyneessä Muumio-elokuvassa, ja hänellä on rooli myös valkokankaalla Isla Fisherin tähdittämässä Greed-komediassa.