Dwayne “The Rock” Johnson sairastui koronavirukseen – tarttui koko perheeseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toimintatähti ja entinen showpainija Dwayne “The Rock” Johnson on kertonut Instagramissa perheensä sairastuneen koronavirukseen. Kaikki neljä perheenjäsentä ovat olleet kolme viikkoa kipeänä, mutta toipuneet nyt takaisin terveiden kirjoihin.

– Tämä on ollut kaikista haastavin ja vaikein asia, mitä olemme joutuneet sumplimaan perheenä. Olemme onneksi jo sairauden loppuvaiheessa ja voiton puolella. Emme ole enää tartuttajia ja – Luojan kiitos – olemme terveitä, The Rock tiedottaa Instagramissa.

Miehen mukaan mikään aiempi tapaturma tai vamma ei ole verrattavissa juuri sairastettuun virukseen. Instagramin videotervehdyksen mukaan 48-vuotiaan miehen ykkösprioriteetti on suojella 35-vuotiasta vaimoaan Lauren Hashiania, neljävuotiasta Jasminea ja kaksivuotiasta Tianaa. Hän toivoi, että olisi ollut ainoa perheessä sairastunut, mutta toisin kävi.