Perheenäiti kuin ilmetty Kendall Jenner – pitää yhdennäköisyyttä kohteliaisuutena

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kendall Jenner tunnetaan ympäri maailmaa huippumallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana kaunottarena. Naisen ulkonäkö on hyvin tunnistettava, mutta siitä huolimatta erästä kauneusbloggaajaa on alettu nyt sekoittamaan itse Jenneriin.

Teona Chachua on kauneudesta ja ihonhoidosta kertova videobloggaaja, jonka tummat piirteet ja tietynlainen meikkaustyyli ovat saaneet naisen näyttämään aivan samalta kuin Kendall Jenner. Chachua näyttää useissa kuvissa niin samalta kuin tunnettu huippumalli, että heidät voisi nopealla vilkaisulla luulla yhdeksi ja samaksi henkilöksi.

Teona Chachua joutuu kadulla jatkuvasti ohikulkijoiden pysäyttämäksi. 29-vuotiasta perheenäitiä luullaan usein Kendall Jenneriksi kun hän liikkuu kaupungilla. Yhdennäköisyyden Chachua itse huomasi vasta kaksi vuotta sitten kun Kendall Jennerin fanit alkoivat kommentoimaan hänen kuviaan. Chachua pitää Daily Mail -sivuston mukaan yhdennäköisyyttä huippumallin kanssa vain asiana, joka häntä imartelee.