Selena Gomez esitteli kauneutensa salat – näin tähden upea tyyli syntyy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Laulajatähti Selena Gomez oli pitkään poissa esiintymislavoilta keskittyessään omaan hyvinvointiinsa. 28-vuotias nainen on kuitenkin palkinnut faniensa odotuksen tänä vuonna julkaisemalla uuden Rare-nimisen albumin ja myös meikkisarjan, joka kantaa samaa nimeä.

Nyt Selena Gomez nähdään Voguen julkaisemalla videolla, jossa nainen esittelee oman ihonhoitoon liittyvän kauneusrutiininsa. Videolla tähti käyttää omia Rare Beauty -sarjan tuotteita ja esittelee miten näyttävä ja täydellinen kissamainen rajaus tehdään silmiin.

Rare Beauty -kosmetiikkasarja on kahden vuoden kehittelyn lopputulos. Selena Gomez on kertonut, että Rare Beauty -meikkisarjan idea on kummunnut siitä, että nainen haluaa tuntea olonsa mukavaksi eikä enää yritä olla täydellinen. Laulaja myös toivoo, että naiset lopettaisivat toistensa vertailemisen ja keskittyisivät vain omaan ainutlaatuisuuteensa.