54-vuotias Salma Hayek on ylpeä iästään – pitää vanhenemista lahjana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Salma Hayek täytti 2. syyskuuta 54 vuotta. Nainen juhlisti syntymäpäiväänsä julkaisemalla Instagram-kanavalleen upean kuvan, jossa hän poseerasi mustassa upeassa uimapuvussa ja hameeksi kietaistussa huivissa. Tähti ei kärsi minkään asteisesta ikäkriisistä ja tuntee pelkästään ylpeyttä eletyistä vuosista.

Upea Salma Hayek poseeraa tuoreessa kuvassaan kauniissa keltaisessa asussa meren rantaa vasten. ”Olen todella kiitollinen ja ylpeä joka ikisestä 54 vuodesta”, tähti kirjoittaa kuvassaan. Hayek kiittää rakkaita fanejaan onnentoivotuksista ja pitää elettyä elämää lahjana.

Hollywoodissa ikääntyminen voi hirvittää naispuolisia tähtiä, koska elokuvaroolien tarjonta muuttuu iän myötä radikaalisti. Salma Hayek on onnekas siinä mielessä, että hän on saanut työskennellä tauotta ja näytellä elokuvissa aina nuoresta parikymppisestä naisesta tähän saakka.