Nyt Kourtney Kardashian heilui peilipallon päällä – Miley Cyrus reagoi heti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianin sisaruksista vanhin, 41-vuotias Kourtney, on ystävystynyt nuoren TikTok-tähden kanssa. Kourtney on viettänyt viime aikoina paljon aikaansa 19-vuotiaan Addison Raen kanssa, ja naiset näyttävätkin olevan jo hyvin läheisiä suuresta ikäerostaan huolimatta.

Nyt Kourtney Kardashian julkaisi Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa, joissa nainen näyttää tuovan esiin oman sisäisen Mileynsa. Kourtney Kardashian on ollut ottamassa näyttäviä kuvia Addison Raen kanssa tilassa, joka on ollut täynnä peilipalloja. Yksi peilipallo oli niin suuri, että Kardashian meni sen päälle istumaan ja näyttää keinuvan sillä kuin Miley Cyrus tuoreessa Midnight Sky -esityksessään VMA-gaalassa.

Että yhteys musiikkiin ja inspiraatioon ei jäisi kenellekään selväksi, Kardashian on vielä nimennyt kuvansa aihetunnisteella Midnight Sky. Miley Cyrusin tietoon näyttävä kuva oli tullut välittömästi ja nainen kommentoikin heti ensimmäisten joukossa kuvaa innoissaan. Cyrus oli mielissään upeasta toisinnosta ja kuvaili Kourtney Kardashiania kuningattareksi.