Scott Disickin kiusallinen illallinen – molemmat exät samassa ravintolassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Realityohjelmasta julkisuuteen noussut Scott Disick kävi viime perjantaina illallisella lastensa äidin ja entisen tyttöystävänsä Kourtney Kardashianin kanssa Malibun Nobussa. Sattumalta myös Scott Disickin toinen ex, Sofia Richie, oli ystävineen samassa ravintolassa illallisella.

Kourtney Kardashian on tukenut entistä miestään tänä vuonna erityisen paljon. Scott yritti saada apua ongelmiinsa vieroitushoidosta, kun joku paljasti julkisuuteen hänen olinpaikkansa ja hoitojakson tarkoituksen. Kohu oli Sofialle liikaa ja pari erosi, Page Six uutisoi.

Scott sai lohtua ja tukea Kourtneylta. Sofia kuitenkin otti Scottin hetkeksi takaisin heinäkuussa, mutta pari erosi sen jälkeen lopullisesti eikä ole puheväleissä. He seurustelivat kolme vuotta. Nyt Scott ja Kourtney meni illalliselle samaan ravintolaan, missä Sofia vietti aikaansa ystäviensä kanssa. Nainen on julkaissut eron jälkeen Instagramiin kasapäin paljastelevia kuvia itsestään.

View this post on Instagram

thankful for good girlfriends

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

View this post on Instagram

22 feels good

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on