Behmin esikoissingle Hei rakas valittiin Vuoden biisiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden musiikki-ilmiöksi nousseen BEHMin Hei rakas -debyyttisingle on palkittu Suomen Musiikkikustantajat ry:n Vuoden biisinä. Rita Behmin säveltämän ja sanoittaman kappaleen on kustantanut HMC Publishing ja M-Eazy Music Publishing. Suomen Musiikkikustantajat ry:n palkinnot jaettiin nyt seitsemännen kerran. Viime vuonna palkinnon sai Ellinooran kappale Bäng bäng typerä sydän. Valinnan esiraadin asettamista 10 finaaliehdokkaasta teki tänä vuonna musiikkialan vaikuttaja Juhani Merimaa.

– Minua aina innostaa, kun kuulee uuden raikkaan esityksen ja heti tajuaa, että tässä on se jokin. Tänä vuonna Behmin kappale Hei Rakas oli juuri tällainen. Biisi on koskettava ja persoonallisesti esitetty. Se kuulostaa täydellisen valmiilta, vaikka tekijän julkaistu biisilista ei ole kovin pitkä, Juhani Merimaa kertoo.

Draaman kaari viehättää -debyyttialbuminsa 18. syyskuuta julkaiseva Behm on yksi tämän hetken kiinnostavimpia lauluntekijöitä. Hei rakas -single pysytteli Spotifyn ykkösenä yhteensä 48 päivää ja sitä on striimattu jo yli 14 miljoonaa kertaa. Kappale on lisäksi ollut radiolistan ykkönen 10 viikkoa.

Ennakkoon platinarajan ylittäneeltä albumilta tulee löytymään uusien kappaleiden lisäksi jo julkaistut hittisinglet Hei rakas, Tivolit ja Frida. Behmin jokainen single on noussut Spotifyn ykköseksi ja löytyy edelleen Spotifyn Top 50 -listalta. Viimeisin single Frida on ollut julkaisustaan saakka Spotifyn kolmen kuunnelluimman kappaleen joukossa ja se on tällä hetkellä radiolistan sijalla 10.