Mies oli jumissa kaatuneen puun alla neljä päivää – selvisi syömällä ötököitä ja juomalla hikeään

Ohhoh! · Tim Isokivi

59-vuotias yhdysvaltalaismies on selvinnyt kuin ihmeen kaupalla neljä vuorokautta kestäneestä äärimmäisestä koettelemuksesta. Hän oli vuorokausien ajan jumissa kaatuneen puun alla.

Minnesotan Redwood Fallsissa asuva Jonathan Ceplecha oli kaatamassa puita kotinsa läheisyydessä, kun yksi niistä kaatui hänen päälleen. Miehen kummatkin jalat murtuivat puun alle, eikä hänellä ollut puhelinta mukanaan. Ceplecha selvisi seuraavat 100 tuntia syömällä hyönteisiä ja kasveja kätensä ulottuvilta, juomalla vaatteilleen keräämäänsä hikeä sekä sadevettä ja peittämällä kasvonsa paidallaan öisin suojellakseen niitä ötököiden puremilta.

Järkensä opettajan työskentelevä mies säilytti NBC-uutissivuston mukaan laskemalla tunteja viiden minuutin osissa, rukoilemalla ja meditoimalla. Lopulta ex-vaimo löysi Ceplechan, jonka katoaminen oli herättänyt perheenjäsenten ja kollegoiden huolen. Mies toimitettiin lopulta paikalliseen sairaalaan poliisien, palokunnan ja ensihoitajien vapautettua hänet puun alta.