Mies pelasti raskaana olevan pitbullin – koira synnytti kuusi pentua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hyvin raskaana oleva koira löytyi kadulta, jossa se eleli oman onnensa nojassa. Josh kotiuttaa säännöllisesti eläinsuojasta lemmikkejä, jotka tarvitsevat väliaikaista kotia ennen lopullisen kodin löytymistä. Josh päätti raskaana olevan pitbullin tavattuaan ottaa koiran kotiin hoidettavakseen.

Mies teki lasten uima-altaasta koiralle ison pedin hänen kotinsa keittiöön. Kaiaksi nimetty koira synnyttikin eräänä yönä miehen avustuksella seitsemän pentua, joista yksi menehtyi jo synnytyskanavassa. Kaiasta kuoriutui mahtava emo pennuille, joiden luota se ei malttanut poistua edes syömään. Viikkojen ajan mies toikin ruoan suoraan Kaialle sänkyyn, jossa se makoili imettämässä pentujaan.

Josh hoiti Kaiaa ja kuutta vilkasta pentua 16 viikkoa, minkä jälkeen pennut pääsivät uusiin omiin koteihin. Kaiasta kuoriutui ihana ja rakastava lemmikki, joka oppi pentujaan katsellen myös itsekin leikkimään leluilla. Kaia ei kuitenkaan näyttänyt tulevan muiden koirien kanssa toimeen, minkä vuoksi Joshin piti alkaa lopulta etsimään sille uutta loppuelämän kotia vaikka mies olisi voinut jo ajatella itsekin pitävänsä ihana tyttökoiran.