Naisen unelma-ammatti – järjestää hulppeita juhlia koirille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Juhlasuunnittelijana työskennellyt Niki Sohrabkani on vaihtanut ammattinsa erikoisalaa. Hän keskittyy juhlien järjestämisessä pelkästään koiriin. Nainen on perustanut oman London Dog Party Companyn.

Eläinrakas nainen halusi luoda tapahtumia ainoastaan karvatassuille. Hän on järjestänyt koirille syntymäpäiväjuhlia, uima-allasbileitä ja spesiaalitapahtumia. Juhlapaketit maksavat kahdelta tunnilta noin 600 euroa, Mirror uutisoi.

Tapahtumille on kysyntää, sillä Niki ja hänen tiiminsä järjesti pelkästään viime vuonna 30 eri koirakutsua Lontoon lisäksi myös New Yorkissa ja Los Angelesissa. Nainen kertoo, että on toiminut tapahtumasuunnittelijana 33 vuotta, niin vihdoinkin hän on päässyt yhdistämään kaksi suurinta intohimoaan: Koirat ja juhlat.

We are super excited and looking forward to another great dog pawty tomorrow!

Publiée par The London Dog Party Company sur Mercredi 15 janvier 2020