Autossa oli tussilla piirretty rekisterikilpi – poliisi iski saman tien

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Ajoneuvojen rekisterikilpien ulkonäköön ja liittyy tarkkoja sääntöjä, eikä aivan mikä tahansa luomus mene viranomaisille läpi. Taannoin Yhdysvalloissa pysäytettiin kotitekoisen rekisterikilven autoonsa kiinnittänyt kuljettaja.

Poliisit pysäyttivät Kentuckyn Millesburgissa autoilijan, jonka rekisterikilvestä näytti puuttuvan virallinen rekisteröintitarra. Lähempi tarkistelu osoitti, ettei kilpi ollut sääntöjen mukainen myöskään muilla tavoilla. Se oli nimittäin käsin piirretty.

Autoilijan pysäyttäneille poliiseille kävi myös ilmi, ettei autoa ollut vakuutettu Yhdysvaltojen lain mukaisesti. Niinpä kuljettajan kortti päätyi lopulta hyllylle. Millesburgin poliisilaitoksen Facebook-sivuilla autoilijoita kehotettiin jatkossa edes yrittämään muistaa piirtää rekisterikilpeen myös rekisteröintitarra.

 

Millersburg Police Officers conducted a traffic stop on 9/2/2020 after something just didn’t seem right about this…

Publiée par Millersburg Police Department sur Jeudi 3 septembre 2020

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.