Suurin pudottaja -tähti sairastui koronaan: ”Olin tunnin ajan huolimaton”

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Jillian Michaels on tunnettu kunto-ohjaaja, jonka moni muistaa amerikkalaisesta Suurin pudottaja -ohjelmasta. Michaels kannustaa sosiaalisessa mediassa seuraajiaan jatkuvasti parantamaan elämäntapojaan ja muuttamaan niitä terveellisempään suuntaan. Nyt hän paljasti sairastaneensa koronan.

Jillian Michaels kertoi People-sivuston mukaan sairastaneensa koronaviruksen useita viikkoja sitten. Hän kertoi olleensa tunnin ajan hieman huolimattomampi suojautumisen suhteen, minkä tuloksena virus jo tarttuikin häneen. Hän oli hyvän ystävänsä meikattavana eräänä päivänä ja sai viruksen häneltä, koska ystävä ei tiennyt sairastavansa koronaa, minkä vuoksi Jillian Michaels ei huomannut karttaa liian läheistä kontaktia ystävään.

Jillian Michaels neuvoo ihmisiä välttämään vielä yleisiä kuntosaleja, vaikka ne jo ovatkin auki. Mikäli kuntosalilla käy koronaan sairastunut henkilö, muilla kävijöillä on hyvä todennäköisyys sairastua myös. Michaels kokee olevansa onnekas siinä mielessä, että hän on hyväkuntoinen ja selvisi viruksesta melko nopeasti ja lievin oirein.