Big Brother -talon turvallisuutta tehostettiin USA:ssa – kilpailijoille huudeltiin seinän läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suosittu Big Brother -realitysarja jatkuu paitsi Suomessa, myös Yhdysvalloissa. Yhdysvalloissa Big Brother -talon turvallisuutta on jouduttu parantamaan jokseenkin yllättävän ilmiön ansiosta.

Fanit ovat ilmaantuneet Los Angelesissa sijaitsevan Big Brother -talon ulkopuolelle, tarkoituksenaan yrittää auttaa suosikkikilpailijoitaan. Osallistujille on huudeltu vinkkejä suljetun talon ulkopuolelta muun muassa megafonien avulla. Erään fanin kerrotaan myös yrittäneen kiivetä BB-taloon studion aidan yli.

Fanien on jopa huhuttu suunnittelevan dronejen käyttöä ja banderollin heittämistä aidan yli. Los Angelesin BB-talon turvallisuutta onkin TMZ-sivuston mukaan tehostettu merkittävästi. Big Brother -studiota valvovat nyt paitsi yksityinen vartiointifirma, myös ajoittain poliisit.