Cristal Snow vaatii Päivi Räsäsen eroa – raivokkaita viestejä somessa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessa vietetään parhaillaan Pride-viikkoa, jonka yhteydessä kansanedustaja Päivi Räsänen on nyt tuominnut seksuaalivähemmistöjen filosofian julkisesti. Hänen mukaansa kyse on ideologiasta, jonka tavoitteena on murtaa ihmiskunnan historian ja jatkuvuuden perusta. Kristillisdemokraatti Räsänen sanoo, että lapsilla on oikeus äitiin ja isään sekä synnynnäiseen sukupuoleensa.

Jotkut ovat olleet pöyristyneitä kansanedustajan twiitistä. Priden tarkoituksena on osoittaa, että sukupuolia ja seksuaalisia suuntautumisia voi olla muitakin kuin Räsäsen tunnistamat. Yksi eniten Räsäsen päivityksestä suuttuneista on viihdetähti ja juontaja Cristal Snow. Hän vaatii Päivi Räsäsen eroa eduskunnasta, koska hänen mukaansa kansanedustajan ulostulo on verrattavissa vihapuheeseen. Päivi Räsänen vetoaa sen sijaan itse sananvapauteensa.

– Laitetaan loppu tällaiselle vihapuheelle, koska se ole oikein. Potkut Päiville. Tänään muutetaan vittu maailmaa, Cristal tokaisee.