Eminemin kotiin murtautunut uhkasi surmata räppärin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Eminem kohtasi Michiganin Clinton Townshipissä sijaitsevassa kodissaan tunkeilijan huhtikuun alussa. Mies onnistui selvittämään tiensä kuuluisan musiikon kotiin. Hän kohtasi räppärin olohuoneessa.

Oikealta nimeltään oleva Marshall Mathers luuli ensin, että olohuoneessä hänen takanaan ollut mies oli sisarenpoika. Hän kuitenkin ymmärsi nopeasti, että kyseessä oli ventovieras tunkeilija. Räppäri kohtasi kodissaan Matthew David Hughesin.

Eminem oli kysynyt mieheltä mitä hän teki räppärin kotona. Hughes vastasi, että oli tullut tappamaan hänet. Asiaa käsitellään parhaillaan oikeudessa. Hughes oli tullut asuntoon rikotun ikkunan kautta. Eminem saattoi miehen ulos talostaan ja Hughes on ollut pidätettynä siitä lähtien, Detroit Free Press uutisoi.