Omistaja nosti ruokansa pöydälle – koiran tuijotus lävisti huoneen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koirat himoitsevat lähes aina omistajansa ruokia siitä riippumatta ovatko koirat juuri syöneet. Lemmikeille kelpaa aina herkut, joita ne osaavatkin ovelasti kerjätä tuijottamalla omistajiaan suloisilla nappisilmillään. Nyt eräs tuore koiranomistaja sai nopeasti huomata tämän katseen.

YouTube-videolla nähdään hauska tilanne, jossa koiran omistaja on saanut lautasellisen paistettuja ja leivitettyjä kanan fileitä tarjolle. Kukkurallinen kanaa näyttää kiinnostavan myös perheen koiraa, jonka tuijotuksen nainen huomaa metrien päästä. Omistaja on kuvannut videolle hauskan tilanteen, koska koiran tuijotusilme on melko hullunkurinen.

Videon yhteydessä omistaja on kertonut, että sekarotuinen koira on pelastettu eläinsuojasta heidän lemmikikseen vain päivää aikaisemmin. Koira ei vielä toistaiseksi ollut päässyt kanan makuun, mutta omistajien mukaan yritys oli kuitenkin ollut kova. Moni ihminen varmasti heltyykin melko nopeasti nähdessään miten koira tuijottaa keittiöön saakka olohuoneen sohvan takaa.