Voiko nettiarvosteluihin luottaa? Naiset tilasivat huonoimmat pisteet saaneet kesämekot

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Verkkokaupasta tilaamisessa on aina oma riskinsä. Tuote voi olla hieman erilainen kuin kuvissa ja pahimmassa tapauksessa se hädin tuskin muistuttaa mainoskuvissa nähtyä tuotetta. Nyt kolme naista päättivät katsoa miten hyvin Amazon-sivuston arvostelut pitävät paikkansa.

Moni asiakas ottaa vaatteita tilatessaan huomioon sen millaisia arvosanoja muut ovat tuotteelle antaneet. YouTube-videolla nähtävät naiset päättivät tilata jokainen erilaiset kesämekot, jotka olivat saaneet arvosanaksi alle 2,5 pistettä viidestä pisteestä.

Kaksi kolmesta naisesta oli sitä mieltä, että he eivät olleet huonon arvostelun kanssa samaa mieltä. Siitä päätellen omaa harkintakykyä kannattaakin käyttää ja lukea tuoteselosteesta myös vaatteiden materiaalit ennen tilaamista. Chloe oli kuitenkin niin pettynyt omaan mekkoonsa, että hän päätti leikellä sitä saksilla ja muuttaa sen mekoksi.