Näyttelijäkaunotar paljasti rantakuntonsa – Lucy Hale uima-altaalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä Lucy Hale tuli monille tunnetuksi hänen roolistaan Valehtelevat viettelijät -teinisarjassa. Hale on viime aikoina näytellyt myös elokuvissa, mutta tällä hetkellä kaikki projektit ovat hänen kohdallaan tauolla ja hän viettää aikaa yksin koiransa kanssa kotona. Nyt hän on julkaissut kuvasarjan lomaltaan.

View this post on Instagram

& this concludes all vacay pics @annebreiter

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

Lucy Hale kiteytti yhteen kuvasarjaan koko lomareissunsa, ja siinä riittääkin nähtävää. Kuvien perusteella Halen lomareissu onnistui mukavasti, ja mukana oli myös ystävätär.

Äskettäin Lucy paljasti omat Netflix-vinkkinsä. Ensimmäisenä nainen kehotti katsomaan kohutun Tiger King -sarjan, mikäli siltä on pystynyt vielä välttymään. Halen mielestä Jätä se! -elokuva on katsomisen arvoinen myös, mutta sitä ei missään nimessä kannata katsoa uuden ihastuksen kanssa, että hän ei saa mitään huonoja ideoita. Vegaaniurheilijoista kertova The Game Changers -dokumentti on Halen mielestä hyvin mielenkiintoinen, koska siinä vertaillaan erilaisia ruokavalioita ja niiden vaikutuksia urheilijoiden suorituskykyyn. Hyviä sarjoja katsottavaksi on naisen mielestä myös Kolme miestä ja tyttö -sarja, Konttori sekä Unsolved Mysteries -sarja.