Bella Hadid vertasi vatsaansa siskon raskausvatsaan – melkoinen kokoero

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Maailman kauneimmaksi naiseksi tituleerattu Bella Hadid on toiminut muutaman vuoden kestäneen malliuransa aikana jo kaikkien suurten muotitalojen mallina. Bella Hadid nähdään usein kuvissa, joissa hän esittelee kuuluisaa mallivartaloaan hyvin imartelevissa poseerausasennoissa. Nyt tähti päätti kuitenkin julkaista hieman humoristisemman kuvan itsestään.

Bella Hadid julkaisi hänen Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän poseerasi raskaana olevan siskonsa Gigin vieressä. Kumpikin nainen esitteli omaa pyöristynyttä vatsaansa. Bellan vatsassa ei kuitenkaan suinkaan ole vauva vaan hänen syömänsä hampurilainen.

Gigi Hadid odottaa lasta One Direction -poikabändistä tutuksi tulleen Zayn Malikin kanssa. Pariskunta ei ole vielä vahvistanut omaa laskettua aikaansa, mutta useiden vihjailujen perusteella se on kuitenkin aivan nurkan takana joko syyskuun lopussa tai lokakuun alkupuolella.