Halsey ja Sydney Sweeney estottomissa biksukuvissa – asut eivät liikoja peitelleet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Halseyn paljastettiin taannoin tekevän näyttelijädebyyttinsä ystävänsä, Euphoria-tähti Sydney Sweeneyn rinnalla. Laulaja-lauluntekijä tulee näyttelemään The Player’s Table -sarjassa, joka perustuu Jessica Goodmanin kirjaan.

View this post on Instagram

strong and tender, my favorite lady and I. @sydney_sweeney 🍇🍇🍇 photos by the fabulous @samdameshek

A post shared by halsey (@iamhalsey) on

Nyt Halsey ja Sydney Sweeney ovat poseeranneet rohkeissa yhteiskuvissa. Tähtien Instagram-tilillä jakamissaan otoksissa kaksikko nähdään vain vähän mielikuvituksen varaan jättävissä bikineissä ja monokineissä.

Kaksikolla on yhteinen tausta, sillä Sweeney näytteli Halseyn Graveyard-kappaleen musiikkivideolla. 23-vuotias näyttelijä on tullut tunnetuksi myös muun muassa Quentin Tarantinon Once Upon a Time in Hollywood -elokuvasta sekä televisiosarjoista Everything Sucks, Sharp Objects, The Handmaid’s Tale – Orjattaresi ja Euphoria.

View this post on Instagram

dream girls.

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney) on