Seiska: Danny myöntää – nuori assistentti yöpynyt hänen luonaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti ja musiikkineuvos Danny palkkasi kesän alussa itselleen 19-vuotiaan assistentin Helmi Loukasmäen. Neitokainen vietti aikaansa Dannyn kesäasunnolla Raumalla. Nyt Loukasmäki on siirtynyt miehen vakituiselle asunnolle Kirkkonummelle.

Sensaatiolehti-Seiskan mukaan 77-vuotias Danny on kutsunut Helmi Loukasmäen kotiinsa. Nuori nainen suunnittelee uraa laulajana ja Danny on myötävaikuttamassa levytyshaaveissa. Danny kertookin, että Helmi viettää aikaaansa Kirkkonummella ennen levytysstudiolle menemistä.

Danny erosi äsken avovaimostaan Erika Vikmanista. Heidän suhteensa on ollut viime aikoina sensaatiolehtien puheenaiheena. Pariskunta oli onnellinen 50 vuoden ikäerosta huolimatta, mutta ovat nyt päättivät jatkaa ystävinä neljän vuoden seurustelun jälkeen.

View this post on Instagram

🤍

A post shared by Helmi Loukasmäki (@helmiloukasmaki) on