Alyssa Milano kärsii edelleen koronaviruksen oireista – sairastui puoli vuotta sitten

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Alyssa Milano tunnetaan etenkin hänen rooleistaan Melrose Place ja Siskoni on noita -televisiosarjoista. Nainen paljasti taannoin Instagram-kanavallaan sairastuneensa koronavirukseen. Milano oli keväällä pitkään sairaana minkä vuoksi hän päätti hakeutua koronatesteihin.

Alyssa Milano oli saanut positiivisen koronatestituloksen vasta neljännestä testistä, jossa verikokeesta etsittiin koronaviruksen vasta-aineita. Nyt 47-vuotias tähti on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän kärsii edelleen sairauteen liittyvistä oireista vaikka hänen sairastumisestaan on kulunut jo puoli vuotta aikaa.

Näyttelijätär on kertonut olleensa huhtikuussa sairaampi kuin koskaan aiemmin elämässään. Alyssa Milano on kokenut kaikki koronaviruksen oireet. Tällä hetkellä kuusi kuukautta sairastumisen jälkeen naisella on edelleen toisinaan kuumetta ja sen vuoksi öisin hallusinaatioita, minkä lisäksi hän kokee hengästyvänsä hyvin helposti ja kärsivänsä liian korkeasta sykkeestä. Myös Milanon hiukset ovat alkaneet putoamaan sairauden pitkittymisen vuoksi.

View this post on Instagram

This was me on April 2nd after being sick for 2 weeks. I had never been this kind of sick. Everything hurt. Loss of smell. It felt like an elephant was sitting on my chest. I couldn’t breathe. I couldn’t keep food in me. I lost 9 pounds in 2 weeks. I was confused. Low grade fever. And the headaches were horrible. I basically had every Covid symptom. At the very end of march I took two covid19 tests and both were negative. I also took a covid antibody test (the finger prick test) after I was feeling a bit better. NEGATIVE. After living the last 4 months with lingering symptoms like, vertigo, stomach abnormalities, irregular periods, heart palpitations, shortness of breath, zero short term memory, and general malaise, I went and got an antibody test from a blood draw (not the finger prick) from a lab. I am POSITIVE for covid antibodies. I had Covid19. I just want you to be aware that our testing system is flawed and we don’t know the real numbers. I also want you to know, this illness is not a hoax. I thought I was dying. It felt like I was dying. I will be donating my plasma with hopes that I might save a life. Please take care of yourselves. Please wash your hands and wear a mask and social distance. I don’t want anyone to feel the way I felt. Be well. I love you all (well, maybe not the trolls. Just the kind people.)❤️

A post shared by Alyssa Milano (@milano_alyssa) on