Alyssa Milano kärsii edelleen koronaviruksen oireista – sairastui puoli vuotta sitten

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Alyssa Milano tunnetaan etenkin hänen rooleistaan Melrose Place ja Siskoni on noita -televisiosarjoista. Nainen paljasti taannoin Instagram-kanavallaan sairastuneensa koronavirukseen. Milano oli keväällä pitkään sairaana minkä vuoksi hän päätti hakeutua koronatesteihin.

Alyssa Milano oli saanut positiivisen koronatestituloksen vasta neljännestä testistä, jossa verikokeesta etsittiin koronaviruksen vasta-aineita. Nyt 47-vuotias tähti on Daily Mail -sivuston mukaan kertonut, että hän kärsii edelleen sairauteen liittyvistä oireista vaikka hänen sairastumisestaan on kulunut jo puoli vuotta aikaa.

Näyttelijätär on kertonut olleensa huhtikuussa sairaampi kuin koskaan aiemmin elämässään. Alyssa Milano on kokenut kaikki koronaviruksen oireet. Tällä hetkellä kuusi kuukautta sairastumisen jälkeen naisella on edelleen toisinaan kuumetta ja sen vuoksi öisin hallusinaatioita, minkä lisäksi hän kokee hengästyvänsä hyvin helposti ja kärsivänsä liian korkeasta sykkeestä. Myös Milanon hiukset ovat alkaneet putoamaan sairauden pitkittymisen vuoksi.

https://www.instagram.com/p/CDhQ43NgP02/