Jude Law sai jo kuudennen lapsen – ensimmäinen nykyisen vaimon kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen näyttelijä Jude Law on tullut isäksi jo kuudetta kertaa. 47-vuotias tähti paljasti vaimonsa Phillipa Coanin synnyttäneen lapsen koronapandemian aikana.

Paljastus tapahtui The Tonight Show -ohjelman haastattelussa juontaja Jimmy Fallonin kysyttyä, mitä Jude Law on tehnyt karanteenin aikana. Näyttelijä kertoi ensin puutarhahoidosta, jonka jälkeen hän ikään kuin ohimennen mainitsi saaneensa vaimonsa kanssa perheenlisäystä. Tähden mukaan vauvan saaminen eristäytymisen aikaan tuntui eräänlaiselta siunaukselta, sillä perhe kykeni viettämään runsaasti aikaa yhdessä.

Jude Law ja psykologina työskentelevä Phillipa Coan menivät naimisiin toukokuussa 2019. Tuore vauva on Phillipan ensimmäinen, mutta Judella on ennestään jo viisi lasta. 23-vuotias Rafferty, 19-vuotias Iris ja 17-vuotias Rudy ovat peräisin hänen avioliitostaan näyttelijä Sadie Frostin kanssa, 10-vuotias Sophia suhteesta malli Samantha Burken kanssa ja 5-vuotias Ada suhteesta laulaja-lauluntekijä Catherine Hardingin kanssa.