Lottie Moss estottomana peilin edessä – häviävän pienissä biksuissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on lähtenyt seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Kate Moss lukeutuu maailman tunnetuimpiin ja menestyneimpiin supermalleihin, joka on tullut etenkin Calvin Kleinin kasvona suurelle yleisölle aikoinaan tunnetuksi.

Lottie Moss julkaisee lähes päivittäin näyttäviä kuvia suurelle yleisölle sosiaalisessa mediassa. Nyt 22-vuotias kaunotar otti itsestään peilin kautta todella rohkean kuvan, jossa hän poseerasi pelkät virkatut narubikinit yllään. Bikinien yläosaksi virkatut nallen päät eivät onnistuneet peittämään rintoja kokonaan, minkä lisäksi alaosanakin toimi hyvin pieni haarakappale.

Nainen poseerasi kuvassa leveässä haaraistunnassa ja oli pukeutuneena vaaleanpunaiseen pitkään peruukkiin. ”Kunpa kaikki olisi aina vaaleanpunaista”, Lottie Moss toivoo kuvassaan. Kuvat saivat nopeasti paljon kommentteja, joista suurin osa näytti olevan sydänemojeita ja sydänsilmillä varustettuja kissoja.