Paljastiko Halle Berry juuri rakkaansa nimen? Suhteesta on huhuttu jo kuukausia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Amerikkalainen näyttelijä Halle Berry tunnetaan useista nimekkäistä elokuvista, joista etenkin naisen roolit Kissanaisena ja Bond-tyttönä muistetaan erityisen hyvin. Halle Berry on nauttinut pitkään elämästään sinkkunaisena, mutta nyt tähti näyttää viimein löytäneen uuden rakkaan rinnalleen.

Halle Berryn syy leveään hymyyn viime aikoina on huhuttu olevan uuden poikaystävän ansiota. Tähden vilkastuneesta rakkauselämästä on huhuttu jo kuukausia, mutta Berry ei kuitenkaan ole paljastanut julkisuuteen mitään suhteestaan. Nyt tähti näyttää viimein kertoneen kuka hänen uusi rakkaansa on.

Elokuussa 54 vuotta täyttänyt Halle Berry julkaisi itsestään kuvan, jossa hän hymyilee hyvin onnellisen näköisenä. Kuvassa naisella on yllään musta lyhythihainen paita, jossa lukee muusikko Van Huntin nimi. ”No nyt te tiedätte”, tähti itse kommentoi kuvaa arvaten, että moni on halunnut jo pitkään kuulla Berryn poikaystävän nimen.

View this post on Instagram

now ya know… ♥️🦶🏽

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on