Jennifer Aniston paljasti saamansa uraneuvot – tästä syystä ei saa esittää äitiä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Jennifer Aniston muistetaan alun perin huippusuositusta Frendit-sarjasta. Sarjan jälkeen nainen on tähdittänyt myös lukemattomia elokuvia. Jennifer Aniston täytti taannoin 51 vuotta, ja hän on onnistunut tekemään elokuva-alalla jo huikean pitkän ja menestyksekkään uran.

Hollywoodissa ikääntyneet naistähdet ovat puhuneet paljon julkisesti siitä miten työt ja hyvät roolit alkavat loppumaan kun he ikääntyvät. Elokuvissa 50-vuotiaiden miesten vaimoja pääsevät esittämään noin 20 vuotta nuoremmat naistähdet. Moni näyttelijä on kokenut, että etenkään seksikkään naisen roolia ei pääse helposti enää esittämään keski-iän kynnyksellä.

Jennifer Aniston kertoi Interview Magazine -lehden haastattelussa, että häntä on aiemmin neuvottu olemaan ottamatta äidin roolia elokuvassa vastaan. Äidin roolin esittäminen voi vesittää jatkossa seksikkäät ja nuorekkaat roolit sen jälkeen kun näyttelijä nähdään äitinä. Näin ainakin roolittajat tuntuvat naisesta ajattelevan.

Aniston vielä tarkensi, että jos kuitenkin päätyisi esittämään äidin roolia, roolin tulisi olla yksinhuoltaja ja sinkku. Tämän lisäksi lapsen ei tule olla yli kolmevuotias. Pienen vauvan äitinä oman nuorekkaan imagon pystyy vielä säilyttämään joten kuten. Jennifer Aniston on kuitenkin tyytyväinen siitä, että ala on murroksessa. Vielä jokin aika sitten yli 50-vuotiaat naisnäyttelijät työskentelivät Anistonin mielestä hyvin vähän jos lainkaan.