Lionel Messistä tuli jalkapallon toinen miljardööri

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin jalkapalloilijoihin lukeutuva Lionel Messi herätti taannoin kohua ilmaistuaan halukkuutensa jättää FC Barcelonan lähes 20 vuoden jälkeen. Messi päätti kuitenkin lopulta jäädä Barcelonan riveihin ainakin toistaiseksi.

Nyt Lionel Messi on otsikoissa hieman toisenlaisissa merkeissä. Urheilija on vuoden 2020 eniten tienannut jalkapalloilija arviolta 126 miljoonan dollarin ansioilla. Forbes-lehden mukaan Messi on nykyään toinen jalkapalloilija, joka on saavuttanut miljardöörin aseman.

Historian ensimmäinen miljardöörijalkapalloilija oli Juventuksen riveissä pelaava Cristiano Ronaldo. Portugalilaisurheilija saavutti tämänvuotisella eniten tienaavien jalkapalloilijoiden listalla kuitenkin vasta toisen sijan. Hänen arvioidaan tienanneen 117 miljoonaa dollaria.