Anais Zanotti esitteli rantakuntoaan Floridassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalainen mallikaunotar Anais Zanotti nimettiin taannoin Miss Silmänruoaksi, minkä jälkeen neitokainen on ikuistettu lukuisiin paparazzi- ja mallikuviin. 30-vuotias neitokainen esiintyi taannoin kotimaansa FHM-lehden rohkeissa kuvissa, ja nyt hänet on kuvattu Floridassa.

View this post on Instagram

⁣𝐘𝐞𝐚𝐫𝐬 𝐚𝐠𝐨 𝐈 𝐭𝐡𝐨𝐮𝐠𝐡𝐭 𝐈 𝐰𝐨𝐮𝐥𝐝 𝐧𝐞𝐞𝐝 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐨𝐧 𝐚 𝐜𝐫𝐚𝐳𝐲 𝐝𝐢𝐞𝐭 𝐭𝐨 𝐛𝐞 𝐚𝐛𝐥𝐞 𝐭𝐨 𝐥𝐨𝐬𝐞 𝐰𝐞𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐚𝐧𝐝 𝐦𝐚𝐢𝐧𝐭𝐚𝐢𝐧 𝐦𝐲 𝐟𝐢𝐠𝐮𝐫𝐞.⠀ ⠀ I have tried all the gimmick fad diets.⠀ Eating protein meal replacement bars.⠀ Drinking meal replacement shakes.⠀ Magic pills and all!⠀ ⠀ Nothing seemed to work.⠀ I was so tired of the process, spent hours on google trying to find an answer on what was wrong!🙇🏻‍♀️⠀ ⠀ Sadly the Fitness industry has so much misinformation, it turned out being mass programs to please the quick fix.⠀ ⠀ That caused me to have a bad relationship with food. And I was uncomfortable wearing tight clothes or a bikini. And I had low confidence.⠀ ⠀ Now I put 45 min of workout per day 5x per week, eat food that I love without restrictions, and I’ve been able to maintain my weight for years.⠀ ⠀ I have been coaching clients for over 10 years on how to eat and train however you want without restrictions.⠀ ⠀ That’s the most sustainable way. ⠀ ⠀ If you want to learn how to eat and train without restrictions, being in the best shape of your life, and get your confidence back,⠀ ⠀ DM me the word “Help” and I will get back to you with all the details.⠀ Serious enquiries only. Bikini @lybethras

A post shared by Anais Zanotti | Vegan Coach (@anaiszanotti) on

Nyt Anais Zanotti on poseerannut upeissa bikinikuvissa Floridassa Biskajanlahden maisemissa ja pohtinut suhdettaan laihdutukseen. Kurvitar on ollut jo vuosien ajan seurattu sometähti, jonka painonvaihtelut eivät ole juuri vaikuttaneet hänen seuraajiensa määrään.

Ranskalainen Anais Zanotti poseerasi aikoinaan alastomana Playboy-miestenlehden Meksikon ja Romanian numeroissa. Aiemmin kaunotar on voittanut Miss Eyecandy 2013 ja Miss Glam Jam 2013 -tittelit. Neitokaisessa riittää todella silmäniloa, sillä hänellä on uhkea DD-kupin povi ja treenattu, ruskettunut vartalo. Anais on poseerannut Playboyn ja FHM-lehden sivuilla.